Als transporteur leggen we ons volledig toe op wegtransport in de Benelux en de nabijgelegen regio’s van Duitsland. Onze vrachtwagens vertrekken in 90% van de gevallen vanuit onze thuisbasis in het Limburgse Peer. Wij zijn dan ook de perfecte huistransporteur voor Limburgse ondernemingen of bedrijven met trafiek naar Limburg of nabijgelegen regio’s.

Wij beschikken over een moderne trekkervloot van een twintigtal voertuigen met een breed gamma aan verschillende soorten opleggers. Hierdoor kunt u à la carte elke soort vervoersopdracht aan ons toevertrouwen:

  • Algemene goederen voor multinationals, KMO’s, particulieren,…
  • Zware industriële ladingen voor de houtindustrie, staalnijverheid, landbouwsector,…
  • (Afval)containervervoer voor de afvalsector, productiebedrijven,…
  • Vervoer van bouwmaterialen en grote bouwmachines (bandenkranen, hoogtewerkers,…)
  • Ook lengte- en breedtetransporten met uitzonderlijk vervoer

Kunnen wij uw transport uitvoeren? Bel of mail ons en u weet het meteen. Voor elke transportbehoefte reiken wij een gepast antwoord aan. Wanneer nodig komen we met creatieve oplossingen voor de dag. Ook voor laden en lossen op moeilijk bereikbare plaatsen zorgen wij voor de juiste aanpak.

Vrachtwagen van de vloot van Smeetrans

Korte lijnen, flexibele planning

Zaakvoerder Robert Smeets staat persoonlijk in voor de dagelijkse planning. Bovendien vormt hij uw rechtstreeks aanspreekpunt voor elke vervoersopdracht. Hierdoor staan wij garant voor uiterst korte communicatielijnen en een zeer flexibele werkplanning.

Eén telefoontje - ook buiten de kantooruren - en u weet meteen of uw vervoersopdracht haalbaar is. Last-minute opdrachten op dezelfde dag of een opdracht de avond voordien, vormen voor ons geen enkel probleem. Wanneer het haalbaar is, voeren wij het transport uit. Vandaag besteld, morgen getransporteerd.

Een oplegger van Smeetrans

Eén of vele ritten? Altijd welkom!

Voor ons telt elke klant. Wenst u ons in te schakelen als uw vaste huistransporteur met dagelijks, wekelijkse of maandelijks een hoog volume aan ritten? Prima! Zoekt u een transporteur voor een eenmalige opdracht? U mag rekenen op dezelfde hoogstaande service en flexibiliteit. Ook particulieren, eenmanszaken of kleinere KMO’s zijn bij ons meer dan welkom.

Bedrijven die hun transport willen afstoten, ontvangen van ons een overnamebod voor het rollend materiaal. Wij nemen indien gewenst ook al uw transportactiviteiten op ons zodat u de handen vrij krijgt om zich maximaal te concentreren op uw core business. Contacteer ons vrijblijvend bij interesse voor een overnameaanbod.

Transport nodig vanuit Oost- of West-Vlaanderen?

Vanuit Limburg hebben wij een regelmatige trafiek naar Oost- en West-Vlaanderen. Om de ritten gesloten te maken, garanderen wij scherpe tarieven voor transport vanuit deze provincies naar Limburg en aanpalende regio’s.

Onze opleggers staan tot uw beschikking

Graag stellen wij één of enkele dagen een oplegger tot uw beschikking zodat u het laad- of losproces optimaal kunt inplannen. Hierdoor bespaart u op de wachttijden van onze chauffeur én laat u het laden en lossen uitvoeren op de momenten dat dit u het best past.

Wilt u voor een korte of langere periode een oplegger huren?
U mag rekenen op aantrekkelijke huurtarieven.

Heldere prijzen voor een kwaliteitsservice

Voor de prijssetting weet u vooraf altijd wat u mag verwachten, zonder verdere vervelende verrassingen. Ofwel krijgt u een vaste prijs per uit te voeren rit, ofwel kiest u voor onze formule met een uurprijs. U mag in elk geval rekenen op een stipte uitvoering van de vervoersopdracht volgens de gemaakte afspraken.

Vraag vandaag nog uw offerte.